onsdag 6. mai 2009

Mange ferdige prosjekter... endelig!

Når vi dro på påskeferie tok jeg med meg en del uferdige arbeider. Noen hadde ligget lenge og jeg var bestemt på at nå skulle de bli ferdige...(selvfølgelig slik at jeg kunne begynne på noen nye uten altfor dårlig samvittighet..)
Denne kjolen til Karianne (min yngste datter på 5 år) begynte jeg på i januar, den er strikket i Bonita, og både garn og oppskrift er bestilt fra Alt om håndarbeide. Det var på tide for den passer bare akkurat!


Mitt bidrag til Babystrikkalongen på Hobbyboden i mars: Vognteppe av fisker...
jeg ble veldig fornøyd med det. Det var morsomt og enkelt å strikke fisker, og så fikk teppet en morsom effekt med hodene som står litt opp synes jeg ;-)

Her er bidraget for januar på Hobbybodens Babystrikkalong: babyjakke i lysblåmelert babymerinoullgarn. Oppgaven i februar var småstrikk til baby, så da ble det et par sokker og ei lita lue.
Gleder meg til å se det på lillegutt når han kommer om ca 8 uker :-)I stedet for å strikke en leke i mai, strikket jeg et lite smetteskjerf og et par babyvotter til settet jeg strikket på i januar og februaroppgaven.Jeg er med i Babyalongen på Hobbyboden, og dette var mitt bidrag for april måned. Vi skulle strikke penklær, bunad eller vest/kjole siden det snart er 17 mai. Jeg strikket en guttevest i restegarn av babyull. I mai fikk vi ingen oppgave da de som strikker bunad kanskje trengte litt ekstra tid. Ekstraoppgave for mai var å strikke en leke.
1 kommentar:

  1. Så mye flott du har laget.Den blå babyjakka med sokker og lue,falt jeg veldig for.

    SvarSlett