fredag 28. august 2009

Babytøy og mere sokker...

Med dette stemningsbildet fra hytta forrige helg ønsker jeg alle som er innom bloggen min ei riktig god helg!

Begynte på et par Breeze-sokker i Opal Cotton, herlige sommersokker, utrolige mykt og godt å ha på foten...

Sjekk hælen på dem da... synes de er råflotte, men tror nok mønsteret kommer bedre frem hvis man strikker dem i ensfarget garn.

I dag morrest ble de ferdige, så nå er jeg begynt på et nytt par. Breeze-sokkene er par nr 19.

Her er Gla`sokkene ferdige! Par nr 18 i 52 pair plungeIII, som foregår på Ravelry for tida. De er strikka i Mor Aasegarn.

Bilstrikketøy... Vi kjørte tur til oldemor i Austertana for et par uker siden og det er en lang tur så da blir det strikket litt i bilen. Kan ikke ha noe dødtid vet dere ... lever i tiden... - krever effektivitet!

Broadripple-sokkene er sokker nr 17 av 52 par som jeg skal strikke fom 01.06.09 - 31.05.10.
de er strikket i Opalgarn på p nr 2,5.

Her er lillebror avbildet i diverse plagg som er mine bidrag til Babystrikkalongen på Hobbyboden for Januar, Februar og Mars (Fiskevognteppet var Marsoppgaven...)

Trøya på bildet er strikket i Tynn Alpakka (og er mitt bidrag til Babystrikkalongen på Hobbyboden for Juni, Bleiebuksa er månedens bidrag forAugust) Søtt eller hva?

Vognposen er mitt bidrag til Babystrikkalongen på Hobbyboden for juli, hvor vi skulle strikke kjole til jente ellereventuelt bukse til gutt, jeg strikket en vognpose til lillebror, den er jo som en kjole i formen. Vognposen er strikket i Tynn Alpakka (dobbelt garn på p nr 5). Syns den ble flott jeg, den har vi alt fått testa ut, den var veldig varm og god!


Ja det er liksom det det går i hos meg for tida (babytøy og sokker), blir liksom ikke tid til de helt store prosjektene... selv om de står i kø, men det får de bare gjøre ei god stund enda ser det ut til...

3 kommentarer:

  1. Jeg glemmer nesten å se alt det flotte du har strikket, for jeg må jo bare nyte krabaten inni i dem. Herlig. Fisketeppet var flott også!

    SvarSlett
  2. Kjempefine sokker, og for en skjønn liten modell du har...Heldig han som har så mye flott å ha på seg...Ha en strålende uke videre!

    SvarSlett
  3. ÅÅÅÅ det Hunderwasser garnet er MIN favoritt!! Strikker faktisk bukse i det eg hehe i til meg selv HAHA Litt crazy ja!!

    Mye flott og herlige BABYsukk!!!

    Kos deg og ha ei herlige uke!

    Klem Vibbedille ;))

    SvarSlett