tirsdag 14. juli 2009

Litt blir det nå gjort likevel...

Her er strikkeveska mi, den pakket jeg full av diverse prosjekter (mest sokker ...) i god tid før jeg dro på Føden. Trodde jeg skulle få gjort så mye, men fikk jo verdens fineste håndarbeid når jeg fikk lillegutt så det ble ikke gjort så mye der da, men noen omganger ble det da!

Disse korte Drops-sokkene er til min eldste datter... de er straks ferdige til å bli avbildet og blogget.

Dette er Sidelengs-sokker i Opal. Første gang jeg prøver meg på dem, synes de ser litt rare ut, men det blir vel sokker tilslutt... Disse var de eneste jeg fikk strikket litt på mens jeg var på sykehuset.
Disse gleder jeg meg til å se ferdige. Ble fristet av disse Lizard-sokkene da jeg så dem på Ravelry, i tillegg holder Vibbedille på med et par sånne, og jeg lot meg nok en gang inspirere av bloggen hennes...

Her er en Sidelengs-sokk nesten ferdig, nå skal den sys sammen og få strikket på tåstykket... I skrivende stund er faktisk begge ferdige, bilde kommer senere...
Som jeg skrev tidligere i innlegget har jeg fått masse og verdens koseligste håndarbeid i lillegullet mitt, så det blir ikke strikket så mye om dagen som før, men prøver i rolige stunder. Til dere som er innom: Ha en fin kveld! Så håper jeg at det ikke er så lenge til jeg får vist frem de siste ferdige arbeidene/ sokkene til 52ppIII.


2 kommentarer:

  1. Takker så mye for utmerkelsen:) Skal legge den inn i helgen og takker for titten og ha en fin helg:)

    SvarSlett
  2. Kan godt forstå at du ikke rakk så mye på sykehuset. Men du fikk igrunnen gjort masse synes nå jeg... Kos deg masse videre med lilleprinsen!
    Det ligger en award og venter på deg i bloggen min :)

    SvarSlett